ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 401                                               

Liberty County (Georgia)

Liberty County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 63.453 Inwahners op en Rebeet vun 1.344 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hinesville.

                                               

Lincoln County (Georgia)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 7.996 Inwahners op en Rebeet vun 546 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lincolnton.

                                               

Long County

Long County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.464 Inwahners op en Rebeet vun 1.039 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ludowici.

                                               

Lowndes County (Georgia)

Lowndes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 109.233 Inwahners op en Rebeet vun 1.305 km². De Sitt vun de Verwalten is in Valdosta.

                                               

Lumpkin County

Lumpkin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 29.966 Inwahners op en Rebeet vun 736 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dahlonega.

                                               

Macon County (Georgia)

Macon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.740 Inwahners op en Rebeet vun 1.044 km². De Sitt vun de Verwalten is in Oglethorpe.

                                               

Madison County (Georgia)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 28.120 Inwahners op en Rebeet vun 736 km². De Sitt vun de Verwalten is in Danielsville.

                                               

Marion County (Georgia)

Marion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 8.742 Inwahners op en Rebeet vun 951 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buena Vista.

                                               

McDuffie County

McDuffie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 21.875 Inwahners op en Rebeet vun 673 km². De Sitt vun de Verwalten is in Thomson.

                                               

McIntosh County (Georgia)

McIntosh County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.333 Inwahners op en Rebeet vun 1.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Darien.

                                               

Meriwether County

Meriwether County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 21.992 Inwahners op en Rebeet vun 1.303 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greenville.

                                               

Miller County (Georgia)

Miller County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 6.125 Inwahners op en Rebeet vun 733 km². De Sitt vun de Verwalten is in Colquitt.

                                               

Mitchell County (Georgia)

Mitchell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 23.498 Inwahners op en Rebeet vun 1.326 km². De Sitt vun de Verwalten is in Camilla.

                                               

Monroe County (Georgia)

Monroe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 26.424 Inwahners op en Rebeet vun 1.026 km². De Sitt vun de Verwalten is in Forsyth.

                                               

Montgomery County (Georgia)

Montgomery County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 9.123 Inwahners op en Rebeet vun 635 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Vernon.

                                               

Morgan County (Georgia)

Morgan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 17.868 Inwahners op en Rebeet vun 906 km². De Sitt vun de Verwalten is in Madison.

                                               

Murray County (Georgia)

Murray County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 39.628 Inwahners op en Rebeet vun 891 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chatsworth.

                                               

Muscogee County

Muscogee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 189.885 Inwahners op en Rebeet vun 559 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbus.

                                               

Newton County (Georgia)

Newton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 99.958 Inwahners op en Rebeet vun 715 km². De Sitt vun de Verwalten is in Covington.

                                               

Oconee County (Georgia)

Oconee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 32.808 Inwahners op en Rebeet vun 482 km². De Sitt vun de Verwalten is in Watkinsville.

                                               

Oglethorpe County

Oglethorpe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.899 Inwahners op en Rebeet vun 1.142 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lexington.

                                               

Paulding County (Georgia)

Paulding County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 142.324 Inwahners op en Rebeet vun 813 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dallas.

                                               

Peach County

Peach County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 27.695 Inwahners op en Rebeet vun 391 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Valley.

                                               

Pickens County (Georgia)

Pickens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 29.431 Inwahners op en Rebeet vun 601 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jasper.

                                               

Pierce County (Georgia)

Pierce County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 18.758 Inwahners op en Rebeet vun 888 km². De Sitt vun de Verwalten is in Blackshear.

                                               

Pike County (Georgia)

Pike County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 17.869 Inwahners op en Rebeet vun 565 km². De Sitt vun de Verwalten is in Zebulon.

                                               

Polk County (Georgia)

Polk County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 41.475 Inwahners op en Rebeet vun 805 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cedartown.

                                               

Pulaski County (Georgia)

Pulaski County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 12.010 Inwahners op en Rebeet vun 640 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hawkinsville.

                                               

Putnam County (Georgia)

Putnam County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 21.218 Inwahners op en Rebeet vun 891 km². De Sitt vun de Verwalten is in Eatonton.

                                               

Quitman County (Georgia)

Quitman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 2.513 Inwahners op en Rebeet vun 394 km². De Sitt vun de Verwalten is in Georgetown.

                                               

Rabun County

Rabun County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 16.276 Inwahners op en Rebeet vun 961 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clayton.

                                               

Randolph County (Georgia)

Randolph County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 7.719 Inwahners op en Rebeet vun 1.111 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cuthbert.

                                               

Richmond County (Georgia)

Richmond County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 200.549 Inwahners op en Rebeet vun 839 km². De Sitt vun de Verwalten is in Augusta.

                                               

Rockdale County

Rockdale County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 85.215 Inwahners op en Rebeet vun 339 km². De Sitt vun de Verwalten is in Conyers.

                                               

Schley County

Schley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 5.010 Inwahners op en Rebeet vun 435 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ellaville.

                                               

Screven County

Screven County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.593 Inwahners op en Rebeet vun 1.678 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sylvania.

                                               

Seminole County (Georgia)

Seminole County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 8.729 Inwahners op en Rebeet vun 616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Donalsonville.

                                               

Spalding County

Spalding County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 64.073 Inwahners op en Rebeet vun 513 km². De Sitt vun de Verwalten is in Griffin.

                                               

Stephens County (Georgia)

Stephens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 26.175 Inwahners op en Rebeet vun 464 km². De Sitt vun de Verwalten is in Toccoa.

                                               

Stewart County (Georgia)

Stewart County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 6.058 Inwahners op en Rebeet vun 1.189 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lumpkin.

                                               

Sumter County (Georgia)

Sumter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 32.819 Inwahners op en Rebeet vun 1.256 km². De Sitt vun de Verwalten is in Americus.

                                               

Talbot County (Georgia)

Talbot County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 6.865 Inwahners op en Rebeet vun 1.018 km². De Sitt vun de Verwalten is in Talbotton.

                                               

Taliaferro County

Taliaferro County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 1.717 Inwahners op en Rebeet vun 505 km². De Sitt vun de Verwalten is in Crawfordville.

                                               

Tattnall County

Tattnall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 25.520 Inwahners op en Rebeet vun 1.254 km². De Sitt vun de Verwalten is in Reidsville.

                                               

Taylor County (Georgia)

Taylor County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 8.906 Inwahners op en Rebeet vun 979 km². De Sitt vun de Verwalten is in Butler.

                                               

Telfair County

Telfair County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 16.500 Inwahners op en Rebeet vun 1.142 km². De Sitt vun de Verwalten is in McRae.

                                               

Terrell County (Georgia)

Terrell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 9.315 Inwahners op en Rebeet vun 870 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dawson.

                                               

Thomas County (Georgia)

Thomas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 44.720 Inwahners op en Rebeet vun 1.419 km². De Sitt vun de Verwalten is in Thomasville.

                                               

Tift County

Tift County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 40.118 Inwahners op en Rebeet vun 686 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tifton.

                                               

Toombs County

Toombs County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 27.223 Inwahners op en Rebeet vun 951 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lyons.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →