ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 400                                               

Coweta County

Coweta County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 127.317 Inwahners op en Rebeet vun 1.147 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newnan.

                                               

Crawford County (Georgia)

Crawford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 12.630 Inwahners op en Rebeet vun 842 km². De Sitt vun de Verwalten is in Knoxville.

                                               

Crisp County

Crisp County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 23.439 Inwahners op en Rebeet vun 710 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cordele.

                                               

Dade County (Georgia)

Dade County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 16.633 Inwahners op en Rebeet vun 451 km². De Sitt vun de Verwalten is in Trenton.

                                               

Dawson County (Georgia)

Dawson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 22.330 Inwahners op en Rebeet vun 546 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dawsonville.

                                               

Decatur County (Georgia)

Decatur County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 27.842 Inwahners op en Rebeet vun 1.546 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bainbridge.

                                               

DeKalb County (Georgia)

DeKalb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 691.893 Inwahners op en Rebeet vun 694 km². De Sitt vun de Verwalten is in Decatur.

                                               

Dodge County (Georgia)

Dodge County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 21.796 Inwahners op en Rebeet vun 1.298 km². De Sitt vun de Verwalten is in Eastman.

                                               

Dooly County

Dooly County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 14.918 Inwahners op en Rebeet vun 1.018 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vienna.

                                               

Dougherty County

Dougherty County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 94.565 Inwahners op en Rebeet vun 855 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albany.

                                               

Douglas County (Georgia)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 132.403 Inwahners op en Rebeet vun 515 km². De Sitt vun de Verwalten is in Douglasville.

                                               

Early County

Early County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 11.008 Inwahners op en Rebeet vun 1.323 km². De Sitt vun de Verwalten is in Blakely.

                                               

Echols County

Echols County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 4.034 Inwahners op en Rebeet vun 1.046 km². De Sitt vun de Verwalten is in Statenville.

                                               

Effingham County (Georgia)

Effingham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 52.250 Inwahners op en Rebeet vun 1.243 km². De Sitt vun de Verwalten is in Springfield.

                                               

Elbert County (Georgia)

Elbert County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 20.166 Inwahners op en Rebeet vun 956 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elberton.

                                               

Emanuel County

Emanuel County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 22.598 Inwahners op en Rebeet vun 1.777 km². De Sitt vun de Verwalten is in Swainsboro.

                                               

Evans County

Evans County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 11.000 Inwahners op en Rebeet vun 479 km². De Sitt vun de Verwalten is in Claxton.

                                               

Fannin County (Georgia)

Fannin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 23.682 Inwahners op en Rebeet vun 1.000 km². De Sitt vun de Verwalten is in Blue Ridge.

                                               

Fayette County (Georgia)

Fayette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 106.567 Inwahners op en Rebeet vun 510 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fayetteville.

                                               

Floyd County (Georgia)

Floyd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 96.317 Inwahners op en Rebeet vun 1.329 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rome.

                                               

Forsyth County (Georgia)

Forsyth County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 175.511 Inwahners op en Rebeet vun 585 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cumming.

                                               

Franklin County (Georgia)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 22.084 Inwahners op en Rebeet vun 681 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carnesville.

                                               

Fulton County (Georgia)

Fulton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 920.581 Inwahners op en Rebeet vun 1.370 km². De Sitt vun de Verwalten is in Atlanta.

                                               

Gilmer County (Georgia)

Gilmer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 28.292 Inwahners op en Rebeet vun 1.106 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ellijay.

                                               

Glascock County

Glascock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 3.082 Inwahners op en Rebeet vun 373 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gibson.

                                               

Glynn County

Glynn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 79.626 Inwahners op en Rebeet vun 1.093 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brunswick.

                                               

Gordon County

Gordon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 55.186 Inwahners op en Rebeet vun 919 km². De Sitt vun de Verwalten is in Calhoun.

                                               

Grady County (Georgia)

Grady County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 25.011 Inwahners op en Rebeet vun 1.186 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cairo.

                                               

Greene County (Georgia)

Greene County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 15.994 Inwahners op en Rebeet vun 1.005 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greensboro.

                                               

Gwinnett County

Gwinnett County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 805.321 Inwahners op en Rebeet vun 1.121 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lawrenceville.

                                               

Habersham County

Habersham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 43.041 Inwahners op en Rebeet vun 720 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clarkesville.

                                               

Hall County (Georgia)

Hall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 179.684 Inwahners op en Rebeet vun 1.020 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gainesville.

                                               

Hancock County (Georgia)

Hancock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 9.429 Inwahners op en Rebeet vun 1.225 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sparta.

                                               

Haralson County

Haralson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 28.780 Inwahners op en Rebeet vun 730 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buchanan.

                                               

Harris County (Georgia)

Harris County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 32.024 Inwahners op en Rebeet vun 1.202 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hamilton.

                                               

Hart County (Georgia)

Hart County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 25.213 Inwahners op en Rebeet vun 601 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hartwell.

                                               

Heard County

Heard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 11.834 Inwahners op en Rebeet vun 767 km². De Sitt vun de Verwalten is in Franklin.

                                               

Henry County (Georgia)

Henry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 203.922 Inwahners op en Rebeet vun 837 km². De Sitt vun de Verwalten is in McDonough.

                                               

Houston County (Georgia)

Houston County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 139.900 Inwahners op en Rebeet vun 976 km². De Sitt vun de Verwalten is in Perry.

                                               

Irwin County

Irwin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 9.538 Inwahners op en Rebeet vun 925 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ocilla.

                                               

Jackson County (Georgia)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 60.485 Inwahners op en Rebeet vun 886 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jefferson.

                                               

Jasper County (Georgia)

Jasper County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 13.900 Inwahners op en Rebeet vun 958 km². De Sitt vun de Verwalten is in Monticello.

                                               

Jeff Davis County (Georgia)

Jeff Davis County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 15.068 Inwahners op en Rebeet vun 862 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hazlehurst.

                                               

Jefferson County (Georgia)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 16.930 Inwahners op en Rebeet vun 1.368 km². De Sitt vun de Verwalten is in Louisville.

                                               

Jenkins County

Jenkins County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 8.340 Inwahners op en Rebeet vun 906 km². De Sitt vun de Verwalten is in Millen.

                                               

Johnson County (Georgia)

Johnson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 9.980 Inwahners op en Rebeet vun 787 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wrightsville.

                                               

Jones County (Georgia)

Jones County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 28.669 Inwahners op en Rebeet vun 1.020 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gray.

                                               

Lamar County (Georgia)

Lamar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 18.317 Inwahners op en Rebeet vun 479 km². De Sitt vun de Verwalten is in Barnesville.

                                               

Lanier County

Lanier County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 10.078 Inwahners op en Rebeet vun 484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lakeland.

                                               

Laurens County (Georgia)

Laurens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 48.434 Inwahners op en Rebeet vun 2.106 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dublin.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →