ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 399                                               

Putnam County (Florida)

Putnam County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 74.364 Inwahners op en Rebeet vun 1.870 km². De Sitt vun de Verwalten is in Palatka.

                                               

Santa Rosa County

Santa Rosa County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 151.372 Inwahners op en Rebeet vun 2.631 km². De Sitt vun de Verwalten is in Milton.

                                               

Sarasota County

Sarasota County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 379.448 Inwahners op en Rebeet vun 1.481 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sarasota.

                                               

Seminole County (Florida)

Seminole County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 422.718 Inwahners op en Rebeet vun 798 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sanford.

                                               

St. Johns County

St. Johns County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 190.039 Inwahners op en Rebeet vun 1.577 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Augustine.

                                               

St. Lucie County

St. Lucie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 277.789 Inwahners op en Rebeet vun 1.481 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Pierce.

                                               

Sumter County (Florida)

Sumter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 93.420 Inwahners op en Rebeet vun 1.414 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bushnell.

                                               

Suwannee County

Suwannee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 41.551 Inwahners op en Rebeet vun 1.782 km². De Sitt vun de Verwalten is in Live Oak.

                                               

Taylor County (Florida)

Taylor County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 22.570 Inwahners op en Rebeet vun 2.699 km². De Sitt vun de Verwalten is in Perry.

                                               

Union County (Florida)

Union County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 15.535 Inwahners op en Rebeet vun 622 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lake Butler.

                                               

Volusia County

Volusia County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 494.593 Inwahners op en Rebeet vun 2.865 km². De Sitt vun de Verwalten is in De Land.

                                               

Wakulla County

Wakulla County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 30.776 Inwahners op en Rebeet vun 1.572 km². De Sitt vun de Verwalten is in Crawfordville.

                                               

Walton County (Florida)

Walton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 55.043 Inwahners op en Rebeet vun 2.740 km². De Sitt vun de Verwalten is in Defuniak Springs.

                                               

Washington County (Florida)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Florida. He hett 24.896 Inwahners op en Rebeet vun 1.502 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chipley.

                                               

Appling County

Appling County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 18.236 Inwahners op en Rebeet vun 1.318 km². De Sitt vun de Verwalten is in Baxley.

                                               

Atkinson County

Atkinson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 8.375 Inwahners op en Rebeet vun 875 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pearson.

                                               

Bacon County

Bacon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 11.096 Inwahners op en Rebeet vun 738 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alma.

                                               

Baker County (Georgia)

Baker County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 3.451 Inwahners op en Rebeet vun 888 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newton.

                                               

Baldwin County (Georgia)

Baldwin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 45.720 Inwahners op en Rebeet vun 668 km². De Sitt vun de Verwalten is in Milledgeville.

                                               

Banks County

Banks County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 18.395 Inwahners op en Rebeet vun 606 km². De Sitt vun de Verwalten is in Homer.

                                               

Barrow County

Barrow County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 69.367 Inwahners op en Rebeet vun 420 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winder.

                                               

Bartow County

Bartow County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 100.157 Inwahners op en Rebeet vun 1.191 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cartersville.

                                               

Ben Hill County

Ben Hill County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 17.634 Inwahners op en Rebeet vun 653 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fitzgerald.

                                               

Berrien County (Georgia)

Berrien County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 19.286 Inwahners op en Rebeet vun 1.171 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nashville.

                                               

Bibb County (Georgia)

Bibb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 155.547 Inwahners op en Rebeet vun 647 km². De Sitt vun de Verwalten is in Macon.

                                               

Bleckley County

Bleckley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 13.063 Inwahners op en Rebeet vun 562 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cochran.

                                               

Brantley County

Brantley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 18.411 Inwahners op en Rebeet vun 1.150 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nahunta.

                                               

Brooks County (Georgia)

Brooks County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 16.243 Inwahners op en Rebeet vun 1.279 km². De Sitt vun de Verwalten is in Quitman.

                                               

Bryan County (Georgia)

Bryan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 30.233 Inwahners op en Rebeet vun 1.145 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pembroke.

                                               

Bulloch County

Bulloch County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 70.217 Inwahners op en Rebeet vun 1.769 km². De Sitt vun de Verwalten is in Statesboro.

                                               

Burke County (Georgia)

Burke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 23.316 Inwahners op en Rebeet vun 2.152 km². De Sitt vun de Verwalten is in Waynesboro.

                                               

Butts County

Butts County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 23.655 Inwahners op en Rebeet vun 484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jackson.

                                               

Calhoun County (Georgia)

Calhoun County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 6.694 Inwahners op en Rebeet vun 725 km². De Sitt vun de Verwalten is in Morgan.

                                               

Camden County (Georgia)

Camden County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 50.513 Inwahners op en Rebeet vun 1.632 km². De Sitt vun de Verwalten is in Woodbine.

                                               

Candler County

Candler County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 10.998 Inwahners op en Rebeet vun 640 km². De Sitt vun de Verwalten is in Metter.

                                               

Carroll County (Georgia)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 110.527 Inwahners op en Rebeet vun 1.292 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carrollton.

                                               

Catoosa County

Catoosa County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 63.942 Inwahners op en Rebeet vun 420 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ringgold.

                                               

Charlton County

Charlton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 12.171 Inwahners op en Rebeet vun 2.023 km². De Sitt vun de Verwalten is in Folkston.

                                               

Chatham County (Georgia)

Chatham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 265.128 Inwahners op en Rebeet vun 1.140 km². De Sitt vun de Verwalten is in Savannah.

                                               

Chattahoochee County

Chattahoochee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 11.267 Inwahners op en Rebeet vun 645 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cusseta.

                                               

Chattooga County

Chattooga County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 26.015 Inwahners op en Rebeet vun 813 km². De Sitt vun de Verwalten is in Summerville.

                                               

Cherokee County (Georgia)

Cherokee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 214.346 Inwahners op en Rebeet vun 1.098 km². De Sitt vun de Verwalten is in Canton.

                                               

Clarke County (Georgia)

Clarke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 116.714 Inwahners op en Rebeet vun 313 km². De Sitt vun de Verwalten is in Athens.

                                               

Clay County (Georgia)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 3.183 Inwahners op en Rebeet vun 505 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Gaines.

                                               

Clayton County (Georgia)

Clayton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 259.424 Inwahners op en Rebeet vun 370 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jonesboro.

                                               

Clinch County

Clinch County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 6.798 Inwahners op en Rebeet vun 2.095 km². De Sitt vun de Verwalten is in Homerville.

                                               

Cobb County

Cobb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 688.078 Inwahners op en Rebeet vun 881 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marietta.

                                               

Coffee County (Georgia)

Coffee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 42.356 Inwahners op en Rebeet vun 1.551 km². De Sitt vun de Verwalten is in Douglas.

                                               

Colquitt County

Colquitt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 45.498 Inwahners op en Rebeet vun 1.430 km². De Sitt vun de Verwalten is in Moultrie.

                                               

Columbia County (Georgia)

Columbia County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Georgia. He hett 124.053 Inwahners op en Rebeet vun 751 km². De Sitt vun de Verwalten is in Appling.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →